Si gjithherë emisioni Kojshia Show gjithmonë mundohet që të prek tema dhe gjëra aktuale të vendit.

Këtë të diel mysafirë ishte Albulena Haxhiu ajo ndër të tjerash tregoi se pse equajti M… Albin Kurtin.

Për të mësuar ndiqeni emisionin me poshtë.