Prokuroria Speciale ka caktuar 34 seanca gjyqësore për janar dhe shkurt të vitit të ardhshëm.

Seanca e parë është caktuar për lëndën “Fortesa-Target” për më 17 janar, ndërkaq e fundit është ‘Treqind’ e caktuar për më 19 shkurt.