Ai është ndjerë nostalgjik për kohën e fëmijërisë. Këngëtari Adrian Gaxha ka publikuar një fotografi në Instagram, ku shihet se ka pozuar, kur ka qenë i vogël në moshë.

Dhe sipas kësaj fotoje, këngëtari duket se ka ndryshuar më të madhe, nëse e krahasojmë me atë që është sot.

Dikur, Adriani kishte flokë më shumë, ndërsa sot njihet si një nga ‘tullacët’ me të pashëm të skenës.

Image