Këtë të diele mysafirë në KOJSHIA SHOW ishin: Kryetari i Komisionit për Demarkacion Shpejtim Bulliqi , disa pleq nga Malësia e Rugovës dhe Vllezërit Qetaj me këngë folklorike.

Ndër të tjerash ata spjeguan se nëse arrihet demarkacioni Kosova do të humb 8200 hektar tokë dhe gjysmën e shtëpis do ta humb ky personalitet.

Për ta kuptuar ndiqeni emisionin e plotë më poshtë:

Global