Haki Aziri, njëri nga të liruarit e rastit ‘Monstra’, I cili u paraqit sot në gjykatë, u deklarua për zbardhjen e drejtësisë, përcjell Aktuale.mk.

“Këtu jemi dhe nuk ikim askund”, tha Aziri.

Aziri për pesë vite e shtatë muaj ishte në burg, ndërkaq ditë më parë u lirua në arrest shtëpiak.

Global