Emri i Encës është i pranishëm pothuajse çdo ditë në titujt e medieve rozë.

Ajo është shumë aktive në rrjete sociale në të cilat publikon vazhdimisht fotografi të reja.

Së fundi, ajo ka habitur ndjekësit me një postim që bëri në rrjete sociale, fotografi në të cilën u shfaq rrugëve të Londrës.

Në atë foto, Enca shihet e shtrirë tek një statujë dhe tregoi se fotografia është shkrepur në orën 5 të mëngjesit pas performancës që kishte atje.

Po ashtu, ajo tregoi se kishte veshur një bodysuiut dhe i kishte marrë dikujt nga fansat veshjen që e kishte përdorë sipër dhe për gjithë këtë ajo tha se i shijon këto momente.

Image