Ministri i Transportit të Izraelit, dëshiron që të mihë një tunel hekurudhor nën qytetin e vjetër të Jerusalemit, dhe stacionit që gjendet krah Murit Perëndimor, t’ia vë emrin e presidentit amerikan, Donald Trump.

Yisreal Kats, ka thënë se dëshiron që ta nderojë Trump-in për vendimin që morri për të njohur Jerusalemin për kryeqytet të Izraelit, shkruan BBC, përcjellë KK.

Muri Perëndimor është vendi më i shenjtë ku hebrenjtë lejohet të të luten.