Apple ka paraqitur një aplikacion patentë për atë që duket se është një sistem i cili një ditë do të mund ta mbush celularin tuaj nga skaji i dhomës.

Patenta e re përshkruan një sistem i cili do t’i furnizojë me rrymë shumë pajisje, duke përdorur lidhje me dhe pa tel.

Mbushja me wireless në shtrirje të gjerë është përballur me shumë sfida, duke përfshirë problemet me distancë dhe rrymë – si dhe siguri, por patenta e Apple duket se i largon të gjitha këto probleme, transmeton Gazeta Express.

Patenta, e vërejtur nga 9to5Mac, u publikua më 28 dhjetor. Një fotografi e përshkrimit të patentës tregon atë se si do të lidhet adapteri i rrymës me shumë pajisje.