Aplikacioni ynë i preferuar sapo bëri një përditësim tjetër.

Duket se ankesat tona, nuk paskan rënë në vesh të shurdhët. Sot, Instagram ka ndryshuar një nga ‘tiparet’ e tij më të veçanta: tani një postim nuk do të zgjasë më 24 orë dhe t’ju zhduket nga celulari, por do të keni mundësi t’i ruani ato përgjithmonë, pa pasur nevojën që t’i shkarkoni.  Si? Nëpërmjet “Stories Archive”, ju mund të ruani aty fotot e publikuara.

Nëse ju duket pak a shumë si Snapchat, po keni të drejtë është pothuajse e njëjta gjë. Kështu që mos u nxitoni që të shkarkoni postimet tuaja para se t’u mbarojë koha, pasi ato do të arkivohen.