Një person është plagosur me armë zjarri në qytetin e Ohrit njoftojnë dëshmitarët okular rasti konfirmohet edhe nga policia mëson Strugalajm.

Në vendngjarje përveç policisë e cila po heton ka shkuar edhe makina e ndihmës së shpejt .Nga policia njoftojnë se gjatë ditës do dalin me detaje rreth rastit.

 

Kohëve të fundit janë shtuar vrasjet dhe incidentet në rajonin e Ohrit dhe të Strugës. Policia e shtetit në shumicën e rasteve nuk ka arritur ti zbuloj kryerësit e këtyre akteve makabre.