Imazhet e tmerrshme janë zbuluar brenda një ferme, ku trupat e njerëzve të vdekur janë të rreshtuara dhe të lëna për t’u kalbur në kafaze të hapura.

Pamjet janë marrë në një kafaz në det të hapur në Texan dhe kjo është pjesë e një eksperimenti shkencor se si trupat kalbëzohen.

Shumica e viktimave janë vrarë.

Shkencëtarët në Qendrën e Antropologjisë Forenzike në Universitetin Shtetëror të Teksasit janë në gjendje të përdorin kufomat e dhuruara dhe t’i krahasojnë me ata që janë vrarë në rrethana të dyshimta.