Ajo kohët e fundit ka mohuar thashethemet se ajo përmes operacioneve kirurgjike ka zgjeruar të pasmet e saj.

Dhe të mërkurën, Igyy Azalea ka treguar kthesat e saj të famshme, duke marrë një goditje shumë të rreptë për vetën.

Reperja e hitit The Beg For It, vetëm me disa rripa ka treguar barkun e saj të rrafshtë, belin e hollë dhe të pasmet bombë.