Whitney Huston ka qënë dhe do të mbetet inspirimi i shumë këngëtarëve të huaj por edhe atyre shqiptarë.

Një nga këto këngëtare është shqiptarja Rita Ora, e cila nëpërmjet një postimi në rrjetin social Instagram, ka treguar se diva e muzikës Whitney Huston e ka motivuar në karrierën e saj.

Këngëtarja me origjinë shqiptare, Rita Ora, karriera e së cilës është gjithnjë e më shumë në rritje, postimin e saj në Instagram e ka shoqëruar me foton e Whitney Huston si dhe i ka vendosur edhe një kurorë mbretëreshe.

Edhe pse në intervistat e dhëna më parë për mediat, Rita Ora e ka rrëfyer pëlqimin e saj për divën e muzikës, nëpërmjet postimit të bërë ajo e ka forcuar edhe më tej pëlqimin që ka ndaj Whitney Houston.

Image