Ajo është 22 vjeçe dhe është e martuar.

Kjo është mësuesja Hunter Day e cila priste nxënësin e saj në shtëpi për të abuzuar më pas seksualisht me të.

Hunter Day u zbulua nga një baba i një djali, ku ajo i shkruante mesazh se e priste në dhomën e saj.

22-vjeçarja që jepte mësim në një shkollë 9-vjeçare në Oklahoma të SHBA-së, i detyronte nxënësit që të bënin seks me të.

Për më tepër, ajo i priste në shtëpi me një këmishë ‘hot’.

Tashmë, ajo pritet që të marrë dënimin përkatës, ndërsa autoritetet bëjnë me dije se e kanë përjashtuar nga shkolla.