Kur ke një zë të jashtëzakonshëm, gjithçka mund të ndodhë.

Ky njeri ka tentuar që përmes zërit të tij të merr numrin e telefonit vajzave, shkruan lajmi.net

Fillimisht oferta e tij ka qenë që të ulet pranë tyre dhe të fillojë të këndojë, ndërsa pasi ka përfunduar performancën e tij, ju ka kërkuar numrin e telefonit atyre.

Të gjitha vajzat kanë pranuar që të japin numrin dhe të jenë në kontakt me të.

Shikoni videon më poshtë: