Polici e Kurbinit është vënë në lëvizje pas denoncimit të një 29 –vjeçari se gruaja e tij ishte larguar nga Shtëpia. Bëhet fjalë për shtetasin me iniciale F.K , banues në Laq dhe gruaja e tij me inicialet M.K 22 vjeç.

Pasi policia gjeti vajzën , ajo u shpreh se ishte larguar me dëshirën e saj për të jetuar te vëllezërit e saj.