Maison Vallance i dërgoi nënës së tij një fotografi të të dashurës së tij. Ai e kuptoi një gabim shumë shpejt dhe pas kësaj Tëitteri nuk mund të ndalet duke qeshur.

Në shikim të parë, foto nuk duket të jetë skandaloze, por shikoni nga afër dhe do të shihni pse Maison u trondit menjëherë pasi ai e dërgoi foton.

Në fakt, Maison nuk e vuri re problemin në foto dhe e ngarkoi atë në llogarinë e tij të Tëitter. Ai madje e përshkroi atë, “Është shumë e bukur të mos e postoni këtë.”

Por aty ishin edhe ‘litarët e seksit’, gjithsesi mamaja e Maison akoma nuk e ka vënë re këtë detaj.