Faton Shoshi disa javë më parë hodhi poshtë zërat për një ndarje të mundshme nga Era Istrefi. Ai tha se gjërat mes tyre ishin njësoj, dhe se fjalët që qarkullonin nuk ishin aspak të vërteta.

Por mjafton një kërkim në Instagramet e të dyve, dhe sheh se ata nuk e ndjekin më njëri-tjetrin.

Të na ketë gënjyer Fatoni vallë? Deri në një konfirmim të tyrin asgjë nuk mund të thuhet me bindje të plotë, mund të jetë edhe një zënkë momenti, nuk i dihet.

Image