Do ju tregoj se si e kam bërë me tezen time 43 vjeçe. Ajo është e martuar por shumë seksi, ka një trup perfekt, ka b…… të mbushura mirë dhe gjoks te madh dhe të bukur.

Sa herë që vinte tek shtëpia ime ose shkoja un tek ajo, ne shikoheshim me vështrime shumë provokuese, unë gjithmonë e kam shikuar nga gjoksi kur flisja me te, ajo vetëm qeshte.

Një ditë unë shkoj te shtëpia e saj për kafe por jo me ndonjë qëllim të keq, por thjesht për të ndenjur pak. Nisem me makinë dhe shkoj unë. Ishte ora 9 e mëngjesit afërsisht, kur hyj brenda unë futem në kuzhinë dhe gjej vetëm tezen.

Sa më shikon ma jep dorën, puthemi në faqe dhe ajo qesh. I them unë ku e ke burrin? Më tha që është në punë dhe nuk vjen deri në 4. Për një moment u gëzova, sepse edhe fëmijët i kishte në shkollë.

Ulem unë dhe i them më bëj një kafe. Shkon për ta bërë kafen dhe kur ma sjell e vendos në tavolinë dhe kur ulet i dukej gjoksi sepse kishte një bluzë të hapur.

Pasi më pa se unë u eksitova tezja mu hodh përsipër dhe kemi bërë sek gjatë gjithë ditës.

Mund të thoni çfarë të doni por unë u kënaqa me tezen.