Kjo video ka pushtuar rrjetet sociale shumë shpejt. Në të është regjistruar një dëshmitar i jehovait i cili ka shkuar në një shtëpi.

E gjithë kjo ka qenë një kamera e fshehtë që atij i është bërë për të vërtetuar devotshmërinë e tij. Vajza e cila ndodhet në shtëpi e vetme pasi kanë zhvilluar një bisedë të shkurtër provokuese përfundojnë duke bërë seks. Fillimisht dëshmitari është munduar t’i shmanget dhe të largohet por tundimi nuk e ka lejuar dhe është kthyer nga rruga.

Shikoni videon e plotë!