Në natën e parë të janarit në SHBA, qielli nuk do të shkëlqejë vetëm nga fishekzjarrët me rastin e Vitit të Ri, por edhe nga hëna e plotë, e njohur si “hëna e ujkut”.

Sipas NASA, kjo do të jetë superhëna e parë në vitin e ri, dhe brenda pak javësh do të shfaqet një tjetër.