Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka dal në foltore pasi mori kritika nga deputetët e opozitës, LDK dhe Vetëvendosje.

Ai u tha atyre se marrëveshja e parë për demarkimin e kufirit është gabim duke kundërshtuar ato që kanë thënë për njerëzit e komisionit shtetëror si Shpejtim Bulliqi dhe tjerët.

Madje ai u tha deputetëve të LDK-së njëqind herë  të rrëzohet në këmbë zgjohet.

“Me marr macen e me gju prapë në këmbë bie, por plot janë këtu që nëse rrëzoheni nuk qoheni më në këmbë.  Edhe politikisht, edhe me zgjedhje, edhe m’u rrzu edhe m’u qu, për tema t ‘atdheut mane men, këtu më keni gjithë. Për që mendon dikush se ma devijon rrugën për tema të atdheut gaboni”, tha Haradinaj.