Nëse doni të anëtarësoheni në një prej klubeve më ekskluzive të seksit në botë, atëherë duhet të paguani plot 1 milion dollarë. Në këtë mënyrë do bëheni anëtar i përjetshëm i klubit të orgjive në Nju Jork, i cili është kthyer në industri tashmë.

SNCTM organizon çdo muaj maskarada erotike në New Yourk, Los Anxhelos dhe në Londër. Themeluesi i klubit, Damon Lawner thotë se ka shitur karta anëtarësimi për 500 mijë dollarë. Por tani shifrat janë rritur.

Anëtarësimi i përjetshëm në këtë klub ju siguron akses në të gjitha festat si dhe një këshilltare erotike 24/7, e cila të mëson gjithçka për seksin, që nga katërshat, bondazhin, etj, shkruan “Mapo”. Ceremonia e hapjes do mbahet pas një muaji, ekzaktësisht me 9 shtator.