Ndryshimet në dietë mund të rezultojnë me më shumë energji, netë me shumë gjumë më të mirë dhe lëkurë që duket më shëndetshëm.

Ndryshimet e thjeshta të dietës mund të kenë një ndikim të madh në shëndet, sipas nutricionistes, Fiona Hunter, shkruan Express.co.uk.

Ngrënia e salmonit më shumë, vezëve të ziera dhe kivit do të iu ndihmojë që të bëni gjumë shumë të të mirë.

“Dieta kurrë s’ka qenë e komplikuar dhe nuk ka asnjë arsye për të qenë”, ka thënë Hunter”.

“Të bërit disa ndryshime të shpejta tregon se ngrënia e shëndetshme nuk do shumë punë”, ka shtuar ajo.

Ajo ka pohuar se:

Ndryshmet në dietë rrisin shëndetin.

Përdorimi i drithërave shton nivelin e energjisë

Vezët e ziera reduktojnë simptomat e kokëdhimjes nga pirja

Salmoni i konservuar mund të ndihmojë në çrregullimet sezonale.