Ajo është një nga këngëtaret më energjike dhe më të dashura të skenës shqiptare.

E suksesshme kudo në performanca live apo në festival, këngëtarja Aurela Gaçe është një nga zërat më të fuqishëm në vendin tonë.

Megjithatë duket se për pyetjen që u drejtohet shpesh vipave shqiptarë nëse kanë kryer operacione plastike ose jo, Gaçe i ka qëndruar “besnike” përgjigjes së saj që jo.