Muajin që lamë pas, në rrjet nisi një trend i ri, i cili të themi të drejtën na habiti.

“No Nut November” – që me pak fjalë dhe shkurt do të thotë një nëntor pa seks – ishte ky trendi që shihnim në rrjetet sociale si Twitter apo Facebook. Pjesë e kësaj “fushate” qenka bërë edhe reperja e famshme amerikane, Cardi B, e cila në një status në Twitter shkruan se ka 13 ditë pa bërë marrëdhënie seksuale.

“Po bëhen 13 ditë pa bërë seks!”, – shkruan ajo. “Po filloj të humbas shikimin në syrin e majtë!”

Të themi të vërtetën nuk e dinim që të qëndrosh kaq gjatë pa bërë seks do të humbasësh shikimin, por gjithsesi ja, e mësuam një gjë të re. Ndërkohë, Cardi duhet të dijë që jemi në dhjetor prandaj të mos e privojë më veten nga seksi.

Image
Image