Këngëtarja Gwen Stefani ia ka bërë vetes Krishtlindje çdo ditë.

Stefani ka 12 muaj që është duke punuar në albumin e saj festiv, në të cilin mund të gjeni hitet e moçme si “Let It Snow” e “Santa Baby”.

Inspirimin për këngë festive këngëtarja e kishte gjetur përderisa ishte me pushime në fermën e të dashurit të saj Blake Shelton, në Oklahoma.

“Jam lënduar dhe kam shkruar këngë për këtë në incizimet e mia të tjera. Mirëpo kjo ishte e thjeshtë dhe shumë qejf” ka thënë Stefani për këngën “Christmas Eve”.