Gwen Stefani ka folur hapur rreth bashkëjetesës me Blake Shelton!

Këngëtarja e “This Is What the Truth Feels Like” ishte e ftuar te emisioni i Ellen DeGeneres.

Gjatë kësaj paraqitjeje, Gwen dhe Ellen krijuan disa këngë festash së bashku. Ato po ashtu diskutuan edhe rreth zjarrit shkatërrues në Kaliforninë e Jugut, dhe se si i biri i këngëtares ishte i shqetësuar për nënën e tij që ishte e vetme në shtëpi.

Ellen po ashtu e shfaqi edhe një klip qesharak nga “The Voice” të Blake, duke treguar se si titulli i Mashkullit më Seksi shkoi në kokën e tij.