Një grua është tronditur kur ajo ka zbuluar diçka të frikshme nën shtratin e saj.

Në një video shihet Jeff Horchoff duke i larguar dërrasat poshtë shtratit të tyre dhe për të parë diçka re pabesueshme që fshihej poshtë tyre.

Ai më në fund arrijë të shohë atë. Pasi heq një pjesë të dyshemesë, ai zbulon një fole të madhe bletësh, transmeton lajmi.net.

Mijëra bletë shihen në këtë fole, ndërsa rrini të sigurta poshtë dyshemesë së shtratit të tyre.

Image