Vetëm për shkak se ju udhëtoni me Business-Class nga Zvicra, kjo nuk do të thotë automatisht se keni të drejtën të ktheni disa gota shampanjë.

Një grua zvicerane e zbuloi këtë gjatë fluturimit nga Moska për në Zurich.

Udhëtarja u bë me të vërtetë agresive kur nuk mori më shampanjë.

Pastaj piloti i Airbus A320 u ul papritur në Shtutgart. Atje, gruaja 44-vjeçare zvicerane iu dorëzua policisë, ku duhet të paguante 5000 euro.

Në fakt, ajo donte të hipte përsëri në avion, por piloti nuk pranoi ta merrte.

Mediat zvicerane kanë zbuluar se zonja është Irina Beller 45 vjeç.

“Isha në Moskë për herë të fundit dhjetë vjet më parë”, thotë ajo.

Sipas policisë, zviceranja ishte shumë agresive ndaj ekuipazhit të Business-Class  gjatë fluturimit.

Disa herë ajo kërkoi shampanjë. Kur kjo gjë iu mohua më në fund, gruaja njoftohet se ecte në avion dhe nuk ulej.

Ajo ishte bërë e dhunshme dhe tërhoqi një anëtar të ekuipazhit nga dora. Piloti pastaj vendosi të bënte ulje emergjente, pasi nuk donte të lejonte atë të fluturojë më tej.

Pastaj Airbus u nis me 43 pasagjerët e mbetur drejt Zurich.