Një autor i panjohur mbrëmë me kërcënim me armë kanë vjedhur një barnatore në bulevardin “Jane Sandaski” në Shkup.

Nga MPB-ja informojnë se autori me kërcënim me armë, nga arka ka marrë fitimin ditor prej rreth 50.000 denarësh dhe ka ikur në drejtim të panjohur. Ndërmerren masa për gjetjen e autorit dhe për zbardhjen e tërësishme të rastit.