Gold AG përveç një reper i suksesshëm ai njihete dhe si një njeri shumë i respektuar i cili gjithashtu i respekton të tjerët.

Ariani, ani pse është një mysliman i devotshëm respekt pranon  e jep edhe nga të krishterë.

Së fundmi atë ekanë mirëpritur në Stubëll ku sipas disa fotografive të postuara pas performancës që Goldi e kishte bërë atje, shihet në një tavolinë me priftin e Stubllës Don Jetonin dhe disa besimar të tjerë katorik.

Kujtojmë që së fundmi Gold AG me rastin e Krishtlindjeve e kishte postuar një foto në të cilën shruante: E dua Jezusin sepse jam Mysliman.

Image