Totti dhe Puyol janë nderuar nga “Globe Soccer Awards”.

Dy legjendat e futbollit që kanë lënë gjurmë dhe do të mbahen mend shumë gjatë, Francesco Totti dhe Carles Puyol, janë nderuar nga “Globe Soccer Awards” në Dubai për karrierën e shkëlqyeshme që kanë pasur, njëri me Romën dhe tjetri në Spanjë me Barcelonën