Është ndër femrat më të pëlqyera sidomos për mbrëmjet live ku e ndez atmosferën

Edhe pse është nënë e dy fëmijëve, në shumë raste atë e kanë ngatërruar me vajzën e saj Rosanën, me të cilën kanë ngjashmëri marramendëse.

Që nga fillimi i karrierës, Gjystja njihet për veshjen dhe stilin ekstravagant, por kësaj here ajo vërtetë ka çmendur ndjekësit me këtë stil, shkruan Kosovarja.

Vërtetë se pamja e saj është për të gjitha komplimentet, për këtë flet vet fotografia

Global