Gjykata Supreme e Spanjës ka tërhequr prapa urdhër arrestin ndërkombëtar me të cilën kërkohej arrestimi dhe ekstradimi i ish-kryetarit të Qeverisë Autonome të Katalonjës, Carles Puigdemont, i cili akuzohej për “rebelim ndaj shtetit, kryengritje dhe shpërdorim të financave publike”, raporton Anadolu Agency (AA).