Gjykata e Apelit Shkup sot i konfirmoi paraburgimet për regjisorin Boris Damovski, aktorin Vllado Jovanovski dhe ish-shefin e sigurimit të Trajko Veljanoskit, Goran Gjoshevski.

Nga Gjykata e Apelit për MIA-n konfirmuan se në mbledhjen e sotme publike avokatët e të paraburgosurve kërkuan heqje të paraburgimit dhe caktim të një mase më të butë apo arrest shtëpiak.

Damovski, Jovanovski dhe Gjoshevski përfituan masë paraburgimi për pjesëmarrje në ngjarjet në Kuvendin e RM-së më 27 prill të këtij viti.