Ajo nuk është e panjohur për ekspozimin e formave seksi trupore në mbrëmjet që del për tu argëtuar.

Dhe Iggy Azalea  veproi kështu edhe mbrëmjen e të martës, derisa tregoi figurën e saj sensacionale në një darkë në restorantin Craig në West Hollywood,

27 vjeçarja u sigurua që të gjithë sytë të jenë tek ajo, e veshur më një fustan të verdhë, që nxirrte në pah linjat e saj tejet seksi trupore.

Të pasmet gjigante të Iggy-t ishin në qendër të vëmendjes, por ajo ekspozoi edhe gjoksin seksi.