Një gjashtëvjeçare nga Rusia është përshëndetur si ‘vajza më e bukur në botë’ – duke ndjekur gjurmët e modeles franceze Thylane Blondeau.

Anastasia Knyazeva tashmë ka grumbulluar një legjion tifozësh online, të cilët kanë qenë të pasionuar pas syve të saj blu të mrekullueshëm.

 

Anastasia Knyazeva, six, has been hailed the 'most beautiful girl in the world' on Instagram 

The youngster has had dozens of comments about her doll-like features and striking blue eyes on her  account, which is run by her mother

It comes after French model Thylane Blondeau (pictured at the age of six) was hailed the 'most beautiful girl in the world' aged just six 

Anastasia is already a successful child model

She has starred in a number of campaigns

Her mother regularly posts photographs of the six-year-old while backstage at shoots 

The youngster already has over 500,000 followers on her Instagram account

She is represented by President Kids Management

Anastasia's mother Anna (pictured left with her daughter when she was younger) regularly shares pictures of the youngster on her Instagram account 

Another young Russian model, Kristina Pimenova, was previously described as the most beautiful girl in the world back in 2014 

Kristina, who is now 11, went on to move from Russia to the US after securing a lucrative contract with LA models

Thylane, now 16, walked the catwalk for Dolce & Gabanna during Milan Fashion Week

E reja është një model i suksesshëm i fëmijës, duke performuar në një numër markash duke përfshirë edhe për markën ruse Chobi Kids.

Ajo vjen pasi Thylane, tani 16 vjeç, u emërua si vajza më e bukur në botë në moshën gjashtë vjeçare u bë modelja më e re.

Ajo ka grumbulluar mbi 500,000 pasues në llogarinë e saj Instagram, e cila drejtohet nga nëna e saj Anna, raporton “Daily Mail”, transmeton Periskopi.

Anna rregullisht shton fotografitë e gjashtëvjeçares.

Vajza ka modeluar tashmë për markat kryesore në Rusi, duke përfshirë Amoreco dhe Kisabiano./Periskopi/