Gazetarët janë larguar nga holli i Presidencës së Kosovës, ku qëndronin në pritje të përfundimit të takimit mes presidentit Hashim Thaçi dhe kryeministrit Ramush Haradinaj.

Po ashtu gazetarët nuk janë lënë që të vazhdojnë tek grupi parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje, duke u thënë se gazetarëve se duhet të qëndrojnë në hollin e Kuvendit tek recepcioni.