Universiteti Kokushikan në Kinë kishte organizuar një garë maratonike prej 200 metrash.

E para prej garuesve në vrapim ishte Natsuki Terada, shkruan lajmi.net.

Si duket, nga lodhja e tepërt, në fund ajo merr kthesën e gabuar dhe natyrisht…humb garën.

Shikoni videon më poshtë:

Global