Darka e FSHF për fundvitin ka mbledhur shumë personazhe të njohur të futbollit dhe jo vetëm. Kështu kanë pasur mundësi të takohen trajnerë, lojtarë, drejtues, presidentë e shumë e shumë të tjerë.

Një takim interesant ka qenë ai Panuccit me De Biassin, ish-trajnerit të Kombëtares dhe trajnerit aktual.