Fshati Pjetërshan i Gjakovës edhe këtë vit ka marrë pamjen e një vendi përrallor.

Pjetërshani është dekoruar në mënyrë të mrekullueshme për festën e Krishtlindjes dhe për Vitin e Ri.

Fshati që gjendet pak kilometra larg qytetit të Gjakovës edhe këtë vit duket se do ta mbajë titullin e vendbanimit të dekoruar më së bukuri për festa në Kosovë.

Gazeta Express ju sjell fotografitë e këtij fshati, të realizuara nga fotografi Besim Ndau.

  

 

 

Global