Një fotografi e publikuar në Tëitter është kthyer në hitin e rrjeteve sociale, duke u pëlqyer dhe shpërndarë nga qindra njerëz.

Fotografia është bërë në një metro të Moskës në Rusi ku pothuajse të gjithë pasagjerët shihen duke lexuar libra. Gjë kjo që nuk ndodh shpesh në ditët e sotme.

Nikola Mirkovic e publikoi fotografinë në Tëitter me përshkrimin: “Metro i Moskës sot. S’kam koment”.

Në kohën kur teknologjia na ka “pushtuar” të gjithëve dhe njerëzit janë bërë të varur pas celularëve kjo fotografi me pasagjerët duke lexuar libra në vend të përdorimit të celularëve, flet shumë.