Ish-e dashura po tenton të shesë fotografinë e organit gjenital të këngëtarit të tjerë Tupac.

Fotografia është bërë në vitin 1990, në Kaliforni.

Kur pinte, reperi Tupac Shakur thuhet se dëshironte të heqë pantallonat dhe t’i tregojë organin e tij shoqërisë.

Në një rast ish e dashura e tij e kishte kërcënuar që të heqë dorë nga ky ves, ose do ta fotografojë.

Kjo edhe ndodhi në Marin Countyj në Kaliforni, dhe 21 vjet pas vdekjes së saj, e njëjta vajzë po tenton të hedhë në shitje fotografinë.

Çmimi fillestar është 7.500 dollarë, por thotë se do t’ia shesë atij që do të paguajë më shumë.

Tupac Shakur vdiq më 13 shtator 1996, pasi persona të panjohur shtien katër herë ndaj tij me armë zjarri në një rrugë në Las Vegas. Ai ishte 25-vjeç.