Kjo është një histori e Leslie David nga Ontario, Kanada, e cila është një grua në ndjekje për aventura.

Përveç kësaj, Leslie është një fotografe e pasionuar që vetëm adhuron duke marrë fotografi të shtëpive të braktisura dhe bën një karrierë të saj.

Një nga këto aventura kohët e fundit i solli asaj habinë e jetës, pasi Leslie zbuloi një shtëpi të braktisur tashmë në rrënoja. Sapo ajo huri në shtëpi, ajo gjeti atë që ajo kurrë nuk priste që do të shihte,

Leslie dalloi një të moshuar të quajtur Lawrence i vendosur në shtëpi dhe duke jetuar aty.

Ajo mori kohë për të ndarë atë dhe historinë e njeriut në Instagram e saj:

“Ai është në vështirësi sepse ai kalon pjesën më të madhe të kohës së tij atje. Vetëm. Ai ka humbur syrin e tij të djathtë dhe ka katarakta që infektojnë të majtin “, shkruan Leslie. Ai ishte edhe aq i mirë sa të më lejonte të merrja fotografi me të. Ai është një shpirt i bukur dhe planifikoj ta vizitoj shpesh. ”

Leslie premtoi të paguajë Lawrence një tjetër vizitë dhe e lavdëroi atë për mikpritjen e tij.

Nuk ishte shumë kohë pasi Leslie u kthye në shtëpi, duke mbajtur ushqim dhe pije për njeriun. Të dy kishin biseda më interesante në shtëpi.

“Ai është njeriu më i këndshëm. Ai më ka shkrirë zemrën time. I solli atij disa biskota me çiban dhe çaj dhe disa ushqime për ditët e ardhshme deri sa të mund ta ktheja më vonë këtë javë “, shkruan ajo në faqen e saj të internetit. “Unë shpresoj që shumica e plehrave të pastrohen dhe disa riparime të bëhen deri në fund të verës.

Leslie vazhdoi të vizitonte Lawrence dhe i solli atij ushqim sa herë që e duhej.

Ajo u bë mendje boggling për Leslie për të kuptuar dikush do të jetojnë në kushte si ato, sidomos dikush aq i mirë sa Lawrence. Miqësia e tyre e pazakontë e udhëhoqi atë për të gjetur Lawrence një herë pësoi një goditje dhe nuk kërkoi kujdes mjekësor.

Menjëherë pas kësaj, Leslie vendosi që miqtë dhe familja të ndihmonin në rindërtimin e shtëpisë së Lawrence.

Ky projekt ishte shumë i dashur për zemrën e saj dhe ajo donte të bënte çdo gjë të mundshme për të ndihmuar njeriun e braktisur.

“Ai më ka njoftuar për marrëveshjet e tij të varrimit dhe më ka kërkuar që të jem atje. I thashë atij se nuk do të kisha ndonjë mënyrë tjetër. Ai ndau diçka me mua që do të qëndrojë përgjithmonë me mua.

Ai tha se ditën kur u shfaqa ishte dita më e mirë e jetës së tij, “shkruan Leslie në faqen e saj. “Ashtu si vetëdijshëm sa ndihem duke shkruar këtë, e kuptoj se si ndihet.

Dita më e mirë e jetës sime ishte kur e takova. Ai më dha mundësinë që me të vërtetë të bëja diçka për dikë – një akt dashamirës pa shpresë shpërblimi. Është një mundësi e rrallë dhe unë jam i kënaqur që unë kam qenë në gjendje ta pranoj sfidën “.

Pasi u rinovua shtëpia, të dy u takuan dhe u bashkuan që atëherë.

Lawrence ishte i etur të fliste për familjen e tij, vëllain e tij të humbur dhe familjen e tij të afërt.