Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mbrëmë në lagjen Aerodrom të Shkupit, ku një qen ka sulmuar dy gra të moshës 40 vjeçare dhe 4 fëmijë të moshës prej 10 deri 14 vjet.

Në rrjetet sociale janë publikuar foto nga lëndimet që pësoi një vajzë në sulmin e qenit në Aerodrom. Imazhet janë publikuar nga babai i vajzës së vogës. Siç ka shkruar babai i saj, vajza është shpëtuar falë një gruaje që ka ndodhur në momentin e ngjarjes.

Nga fotot mund të vërehet se vajza ka pësuar lëndime në krahun e djathtë. Nga MPB kanë konfirmuar rastin.