Flori Mumajesin këtë vit do e keni mundësinë ta shihni siç nuk e keni parë asnjëherë – në rolin e një prezantuesi.

Mumajesi së bashku me djemtë e labelit të tij ThreeDots Production – Brunon dhe Klajdi Harunin do të këndojnë super hitet e tyre, e edhe këngë të Shqipërisë së Mesme e të Jugut e po ashtu këngët më të bukura kosovare, raporton Prive.

Flori do të zëvendësojë këtë vit moderatorin, Alaudin Hamiti në programin festiv të Nin.

Image