Flaka Krelani është një nga zërat më të fuqishëm shqiptar.

Ajo jo vetëm për talentin, por shpesh komentohet dhe për dukjen e saj, veçmas për ndërhyrjet kirurgjike.

Flaka së fundmi në rrjetin e saj social Instagram ka postuar një fotografi, në të cilën këngëtarja shfaqet gjysmë e zhveshur.