Shpirt, zemër, etj fjalë si këto janë shumë të rëndësishme për një femër, sepse i bën ato të ndihen më mirë.

Sipas një studimi të fundit të botuar në Elite Daily, thuhet se truri i femrës në momentin që i thua këtë fjalë, prodhon një lloj kimikati të quajtur “oxytocine”, që ka një efekt shumë pozitiv tek ato. Ky kimikat çliron shumë energji negative dhe i bën femrat më pak të stresuara. Kështu meshkuj, mos u kurseni në fjalët përkëdhelëse që i thoni partneres tuaj.

Nëse për ju nuk kanë rëndësi, të paktën zbatoni atë që thotë studimi, dhe bëjini më të lumtura femrat tuaja. Mos harroni, një femër e lumtur, ju bën edhe ju më të lumtur.

Global