Një ditë më parë në ditën e rinisë, 27 vjet pas nisjes së protestave studentore, që çuan në përmbysjen e regjimit diktatorial, edhe Kryeministri Edi Rama u gjet në një situatë jot ë këndshme, teksa gjatë një takimi u përball me fishkëllimat e të rinjve.

Rama i tregoi të rinjve pyllin, ndërsa sot ish-deputeti Eduart Ndocaj, përmes një postimi në rrjetet sociale, ka bërë një krahasim mes kryeministrit actual dhe Adil Çarçanit, që ishte kryetar i qeverisë në kohën e protestave Dhjetor ’90.

“Dje shoku Adil – Sot shoku Edvin

Historia përsëritet, sot të rinjtë shqiptarë fyshkëllyen përsëri kryeqeveritarin narkotrafikant”, shkruan Ndocaj.

Image